Urniki vadbe so objavljeni na našem FB profilu. Za vse dodatne informacije vas vabimo, da nas pokličite.

Z izpolnjeno pristopno izjavo opravite vpis na vadbo.

Varovanje podatkov in vaša zasebnost sta nam pomembna, zato bomo kot lastnik in uporabnik podatkov skrbeli za varnost v skladu z zakoni o varstvu podatkov. Uporabljali jih bomo le za namene delovanja kluba. Več o varovanju osebnih podatkov najdete v splošnih pogojih kluba.

(OPCIJSKO) Dovoljujem, da bom na elektronski naslov prejel približno 10 obvestil kluba (nadomeščanja za morebitno odpadlo vadbo, dogodki – nastopi in tekme, počitniški programi, sponzorsko prošnjo, Hula-hop klubske novice, vabilo za nadaljevanje vadbe in za nadarjene)

(OPCIJSKO) Dovoljujem, da se skupinske fotografije dekleta uporabijo za promocijo kluba na naši spletni strani in socialnem omrežju.

(OPCIJSKO) Dovoljujem, da se 2 skupinski fotografiji na leto v obliki utrinkov na vadbi objavijo na socialnem omrežju kluba.

(OPCIJSKO) Dovoljujem, da se 1x letno pripravi interni klubski vadbeni film za starše in ga posreduje samo staršem vadečih v dotični skupini.

(OBVEZNO) Soglašam in sem seznanjam s splošnimi pogoji vadbe v klubu.

(OBVEZNO) Seznanjen sem in potrjujem, da bo deklica upoštevala vsa aktualna klubska navodila za zdravo vadbo povzeta po NIJZ priporočilih in vladnih odlokih vezana na Covid-19.Ob vpisu boste prejeli potrditven mail z avtorizacijo in podatki o vadbi. Prosimo preverite tudi nezaželeno mail pošto.